Tentang Kami

fghfg

Dingzhou Huaxin Metal Produk Co., Ltd.
dimimitian konstruksi taun 1990, ayana di wewengkon industri tina Hebei Dingzhou hirup, transportasi merenah, posisi geografis nguntungkeun. 40 kilométer jauh ti bandara internasional Shijiazhuang, 330 km jauh ti Tianjin Tanggu New Port. Geus ayeuna mah jadi format badag sarta produksi jeung jualan salaku salah sahiji perusahaan modern.
Pabrik nyertakeun wewengkon 15.000 m2, mesin husus sarta alat-alat 100 (susunan), patut jumlahna aya 15 juta yuan ibukota dibereskeun, ibukota digawé 20 juta yuan, 100 pagawé gawe ...
fghfg

Panalungtikan Pikeun Pricelist

For inquiries about our products or pricelist, please leave your email to us and we will be in touch within 24 hours.
Produk pangalusna, pangalusna jasa kualitas, harga lowset, GRS bakal mawa leuwih tetempoan ka buruan anjeun, urang bakal senang jeung jasa anjeun, anjeun wilujeng sumping konsultasi.