Babagan awake dhewe

fghfg

Dingzhou Huaxin Metal Products Co., Ltd.
miwiti construction in 1990, dumunung ing wilayah industri Hebei Dingzhou urip, transportasi trep, posisi geografis sarujuk. 40 kilometer saka bandara internasional Shijiazhuang, 330 km adoh saka Tianjin Tanggu New Port. Wis saiki dadi format gedhe lan produksi lan dodolan minangka salah siji saka perusahaan modern.
Pabrik jembaré 15,000 m2, mesin khusus lan peralatan 100 (mranata), worth a total 15 yuta Yuan saka ibukutha tetep, ibukutha digunakake 20 yuta Yuan, 100 karyawan apa ...
fghfg

Enquiry Kanggo Pricelist

For inquiries about our products or pricelist, please leave your email to us and we will be in touch within 24 hours.
Produk paling, paling layanan kualitas, rega lowset, GRS bakal nggawa liyane sesawangan kanggo yard, kita bakal seneng layanan sampeyan, panjenengan olèh takon.